VoorWie

Tim (11)

Het afgelopen jaar heb ik bijles gehad bij José.

School is natuurlijk niet altijd even leuk want je gaat liever wat leuks doen met vrienden, maar bij de bijles was het eigenlijk best wel gezellig hoor!

Elke week ging ik 1 uur naar José toe, daar gingen we samen werken aan de vakken waar ik wat minder goed in was. Zij ging mij effe door groep 8 heen slepen. Ik heb er heel veel van geleerd. Ik heb heel veel cito's geoefend en daardoor heb ik 540 gescoord terwijl de verwachting 537 was. Het had dus echt nut!!!

Eerst had ik altijd gedacht dat ik naar de HAVO zou gaan en nu kom ik zelfs in de HAVO-VWO brugklas, dat vind ik helemaal gaaf, gezellig samen met een paar vrienden!

Dus ik ben blij dat ik het toch heb gedaan. Ze was ook altijd heel gezellig en lief dus ik kan het iedereen aanraden hoor!

 • Ouders van Tim (11)

  Onze zoon was een prima leerling, met altijd prima resultaten. Er waren echter wel vakken waarin hij wat minder was, daarbij ...

  lees verder >>
 • Tim (11)

  Het afgelopen jaar heb ik bijles gehad bij José. School is natuurlijk niet altijd even leuk want je gaat liever wat leuks doen met vrienden, maar bij de bijles was het eigenlijk best wel gezellig hoor!

  lees verder >>
 • Ouders van Laura (12)

  We hebben José leren kennen als een betrouwbare en zeer kundige remedial teacher. Zij heeft onze dochter ondersteund op weg naar de CITO toets ...

  lees verder >>