Hoe

Ouders van Laura (12)

We hebben José leren kennen als een betrouwbare en zeer kundige remedial teacher. Zij heeft onze zoon ondersteund op weg naar de CITO toets waarbij ze nu een VWO advies heeft gekregen. De kracht van José is dat ze de zwakke plekken van een leerling bespreekbaar maakt en deze door gesprekken en oefeningen verbetert. Het gaat hierbij niet alleen om theoretische kennis, maar is vooral ook de persoonlijkheid van belang.
Je merkt dat ze een jarenlange ervaring heeft voor de klas en dit combineert met haar kunde om kinderen beter te maken in een 1 op 1 situatie. Deze unieke combinatie maakt het dat we haar iedereen kunnen aanbevelen.

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit.

 • Ouders van Tim (11)

  Onze zoon was een prima leerling, met altijd prima resultaten. Er waren echter wel vakken waarin hij wat minder was, daarbij ...

  lees verder >>
 • Tim (11)

  Het afgelopen jaar heb ik bijles gehad bij José. School is natuurlijk niet altijd even leuk want je gaat liever wat leuks doen met vrienden, maar bij de bijles was het eigenlijk best wel gezellig hoor!

  lees verder >>
 • Ouders van Laura (12)

  We hebben José leren kennen als een betrouwbare en zeer kundige remedial teacher. Zij heeft onze dochter ondersteund op weg naar de CITO toets ...

  lees verder >>