Visie

Mijn visie

De basis is alles

 • Ieder kind heeft een fundamenteel recht op onderwijs en ieder kind moet in staat worden gesteld een acceptabel niveau van leren te bereiken en op peil te houden.
 • Ieder kind heeft unieke eigenschappen, interesses, mogelijkheden en leerbehoeften.
 • Mensen in het onderwijs moeten rekening houden met die eigenschappen en leerbehoeften.

(bron: Salamanca verklaring; UNESCO; rechten van het kind)

Bij gebrek aan succeservaringen en zelfvertrouwen kunnen kinderen niet meer op eigen kracht tot hun eigen niveau komen. Complimenten geven is goed op iemands inspanning of strategie. Alleen complimenten geven op iemands intelligentie duwt kinderen op in de richting van alleen maar presteren. Het maakt ze kwetsbaar wanneer het even niet gaat.

Mag ik me voorstellen

Ik werk samen met kinderen als leerkracht in het reguliere basisonderwijs en heb ervaring met de groepen 1 t/m 8. Momenteel ben ik werkzaam in groep 7. Ik heb me daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met leer- en of gedragsproblemen:

In juni 2011 ben ik afgestudeerd als Remedial Teacher, Master SEN (Special Education Needs); lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT) (lidnummer 162829).

Publicatie - Mijn afstudeeropdracht is gepubliceerd (zie www.hbo-kennisbank.nl) Klik op basisonderwijs – master thesis – zoekopdracht: In beweging.

Mijn visie is gevormd door Luc Stevens, lees meer... 

Loslaten betekent elkaar op een andere manier vasthouden.

 • Ouders van Tim (11)

  Onze zoon was een prima leerling, met altijd prima resultaten. Er waren echter wel vakken waarin hij wat minder was, daarbij ...

  lees verder >>
 • Tim (11)

  Het afgelopen jaar heb ik bijles gehad bij José. School is natuurlijk niet altijd even leuk want je gaat liever wat leuks doen met vrienden, maar bij de bijles was het eigenlijk best wel gezellig hoor!

  lees verder >>
 • Ouders van Laura (12)

  We hebben José leren kennen als een betrouwbare en zeer kundige remedial teacher. Zij heeft onze dochter ondersteund op weg naar de CITO toets ...

  lees verder >>